Обиколил съм всички областни градове, както и всички по-малки с археологическо, историческо и туристическо значение (общо около сто и тридесет) и над тридесет села и петнадесет манастира. Подарил съм мои книги в регионални, университетски и читалищни библиотеки.
 
Дебютната ми книга „Артефакти“ (2002, София: Издателско Ателие Аб) беше представена в Унгарския културен институт от директора Дьорд Сонди и от поета Иван Методиев – редактор и рецензент. Като гост се изказа Васил Сотиров.

Втората ми книга „Непростимо“ (2004, София: Балкани) беше представена в Столична библиотека. Като гост се изказа проф. Светлозар Игов.
Книгата е във фонда на Руската държавна библиотека за чуждестранна литература - Москва. Направил съм дарение с приходите от продажбата на „Непростимо“ на Националното сдружение на жени с онкологични заболявания и техните сподвижници - ЖОТС.

Третата ми книга „Инвазия“ (2006, София: Пропелер) беше представена в две предавания на телевизия „7дни“- 2006г.

Четвъртата ми книга „Сатирисловия“ (2008, София: Пропелер) беше представена в ч-ще „Димитър Динев“.

Петата ми книга „Осебване“ (2011, София: Труд) беше представена в „Старинният файтон“ и в телевизия „Евроком“.

Шестата ми книга „Гръмоблясъци“ (2016, София: Захарий Стоянов) по линия на книгообмена беше изпратена в Конгресната библиотека - Вашингтон, и Славянската библиотека в Прага.
Правих премиера в Литературния клуб „Перото“. Рецензия прочете професор Лазар Лалев от БАН.

Седмата ми книга „Противоборство“ (2018, София: Изток-Запад) беше представена в ч-ще „Младост“. По линия на книгообмена е изпратена в Университетската библиотека - Сиатъл, и в Националната библиотека - Киев. Беше рекламирана в БНТ-2, в-к „24 часа“, в-к „Стандарт“, в-к „Трета възраст“, в-к „Прас прес“ и в онлайн вестник „Дневник“.

Осмата ми книга „Преображения“ (2020, София, Изток-Запад) по линия на книгообмена беше изпратена в Библиотеката на Азърбайджанската академия на науките (Баку) и беше рекламирана във в-к „Монитор“, в-к „Политика“, в-к „Трета възраст“, в-к „Над 55“ и в-к „24 часа“.
Имам отзив от Аннамария Абруцети - поетеса и редактор на превода на „Преображения“ на италиански език.
Книгата е издадена в сръбското издателство "Алма", Белград, 2023.

Деветата ми книга „Еквиваленти“ (2021, София, Изток-Запад) по линия на книгообмена беше изпратена в Национална библиотека Баку, Азербайджан.
Беше рекламирана във в-к „Трета възраст“, в-к „Над 55“, в-к „Минаха години“ и информационна агенция Блиц.

Десетата ми книга e "Необратимо" (2023, София, Изток-Запад).
Премиерата беше в Жираф Кафе - книжарница. Като гости се изказаха проф. д-р Витан Стефанов и проф. д-р Калин Михайлов.
Беше рекламирана във в-к "Трета възраст", в-к "Над55", в-к "Минаха години" и информационна агенция Блиц.
Книгата беше представена в предаването "Нощен хоризонт" на БНР от журналистката Мая Данчева.